Tel: +36-24-898-257 | E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 162.

MagyarEnglishGerman

A cég története

Az M&M Translation Services Kft. 2009 májusában alakult idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásként.

Tovább

Érvek online fordítóirodánk mellett

fordítóiroda onlineAz online térben sokkal könnyebb boldogulni. Fordítóirodánkat bárhonnan, bármikor elérheti, így a fordításokhoz egyszerűen hozzájuthat.

Fordításra bármikor, bármilyen élethelyzetben szükség lehet, elég csak arra gondolni, ha az ember külföldön szeretne munkát vállalni. A különböző iratok fordításáról mindenképp kell gondoskodni, hiszen ez hozzájárul ahhoz, hogy később kint könnyebb legyen elhelyezkedni.

Több fordítóiroda is kínál szolgáltatásokat az ország minden egyes pontján, azonban a személyes megkeresés sokszor akadályokba ütközhet. A mai rohanó világban nem számít ritkaságnak az, hogy egyeseknek annyi feladat összegyűlik, hogy más dolgokra már nem jut idő. Így fordulhat elő az, hogy az egyén nem jut el akár egy fordítóirodába sem.

Bővebben: Érvek online fordítóirodánk mellett

Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

fordítóiroda, online fordítóirodaEgy fordítóirodának elengedhetetlen az online jelenlét napjainkban. Legyen ügyfele egy korszerű, megbízható vállalkozásnak, keressen minket!

Bővebben: Fordítóiroda, amely az online térben is jelen van

A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

fordító iroda

fordító irodánkban bármikor megbízható partnerre talál, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik! Az online ügyintézést a mi szolgáltatásaink között is megtalálja!

Bővebben: A fordító irodánk online és személyesen is elérhető!

Fordítóiroda, amire a szövegeit rá tudja bízni az ügyfél

Fordítóiroda

Egy fordítóirodára általában a tolmácsolás és a fordítás feladatait bízzák rá. A mi irodánk azonban más, mert igyekszünk minél szélesebb körben kiszolgálni az ügyfeleink igényeit. Első sorban a fordítási, tolmácsolással kapcsolatos szolgáltatásokat végezzük el, de egyéb, szöveg gondozást érintő feladatokat is ránk bízhat.

Bővebben: Fordítóiroda, amire a szövegeit rá tudja bízni az ügyfél

Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

Hivatalos fordítóiroda

Hivatalos fordítóirodánk újabb elismerést kapott egy nemzetközi szervezettől!

Bővebben: Fordítóirodánk AAA minősítést kapott a Bisnode-tól!

1. oldal / 2